Durant estos dies, hem estat celebrant les festes en honor al 275 aniversari de la Trobada de la Mare de Déu del Sofratge, considerada recentment festa d’interés turístic de la Comunitat Valenciana, donat la seua importància cultural i històrica per a Benidorm.

Hem participat directament en l’Ofrena, amb presència del nostre cap de llista Josep Bigorra, i hem estat en diversos actes junt als nostres companys de coalició de Los Verdes, des de la mascletà i el dinar de putxero amb pilotes, a l’alba este mateix matí, tot i la pluja que hi queia. Des de Compromís Los Verdes desitgem a les benidormeres i als benidormers que acabeu de passar bones festes.

______________________________________________________________

Compromís con las fiestas del 275 aniversario del Hallazgo de la Virgen del Sufragio

Durante estos días, hemos estado celebrando las fiestas en honor al 275 aniversario del Hallazgo de la Virgen del Sufragio, considerada recientemente fiesta de interés turístico de la Comunitat Valenciana, dada su importancia cultural i històrica para Benidorm.

Hemos participado directamente en la Ofrenda, con presencia de nuestro cabeza de lista Josep Bigorra, y hemos estado en distintos actos junto a nuestros compañeros de Los Verdes, desde la mascletà y la comida de puchero con pelotas, al alba esta misma mañana, a pesar de la lluvia que caía. Desde Compromís Los Verdes deseamos a los y las benidormenses que acaben de pasar buenas fiestas.

imatgeperfil-facebook-marededéu16març