Compromís per Benidorm organitza demà divendres 4 d’abril a les 20.30 hores una xarrada sobre el procés de tancament i liquidació de Canal 9. L’acte, obert a tot el públic que desitge assistir, tindrà lloc a la Casa del Fester (c/Biga, 3) de Benidorm, i comptarà amb la presència de la presentadora Mireia Llinares, el presentador Joan Espinosa i les periodistes del centre de producció de RTVV d’Alacant, Pilar Llorca i Ester Vidal.

Pots consultar i apuntar-te a l’esdeveniment de Facebook creat per a tal ocasió per si hi haguera qualsevol modificació.
________________________________________________________________________________
Compromís per Benidorm organiza una charla sobre el cierre de Canal9
Compromís per Benidorm organiza mañana viernes 4 de abril a las 20.30 horas una charla sobre el proceso de cierre y liquidación de Canal 9. El acto, abierto a todo el público que desee asistir, tendrá lugar en la Casa del Fester (c/Biga, 3) de Benidorm, y contará con la presencia de la presentadora Mireia Llinares, el presentador Joan Espinosa y las periodistas del centro de producción de RTVV de Alicante, Pilar Llorca i Ester Vidal.
Puedes consultar y apuntarte al acontecimiento de Facebook creado para tal ocasión por si hubiese cualquier modificación.