L’Associació de Veïns del Casc Antic de Benidorm recentment s’ha queixat de la brutícia dels carrers i de la proliferació de sorolls de les zones d’oci. Des de Compromís per Benidorm, exigim que els interessos de la ciutadania no estiguen subordinats als interessos econòmics i que es puga assegurar una bona convivència de tots els sectors afectats.

Per aquest motiu, proposem que hi haja un equilibri entre les necessitats turístiques i d’oci i les necessitats de la gent de Benidorm, amb una regulació d’espais i d’horaris. Això també passa per harmonitzar l’escena urbana amb actuacions concretes, com la creació d’una configuració estètica de façanes, que reglamente l’ús i l’abús dels cartells publicitaris, que regule quins elements arquitectònics poden realçar o poden enlletgir la imatge de Benidorm, o que configure un mobiliari urbà homogeni i durador.

Per altra part, Compromís per Benidorm també sol·licita que els elements urbans faciliten la mobilitat a tot el món. Per tant, necessitem que tots els carrers i parcs de qualsevol barri de la ciutat estiguen condicionats i sense cap entrebanc per al pas de persones majors i de persones amb qualsevol discapacitat motora. I que zones verdes tan emblemàtiques com el Parc de l’Aigüera puguen recuperar l’esplendor d’altres temps. Amb aquestes mesures, pretenem renovar la cara de Benidorm i construir un veritable urbanisme.

________________________________________________________________

Compromís per Benidorm, por una escena urbana habitable y accesible

 

La Asociación de Vecinos del Casco Antiguo de Benidorm recientmente se ha quejado de la suciedad de las calles y de la proliferación de ruidos en las zonas de ocio. Desde Compromís per Benidorm, exigimos que los intereses de la ciudadanía no estén subordinados a los intereses económicos y que se pueda asegurar una buena convivencia de todos los sectores afectados.

Por este motivo, proponemos que haya un equilibrio entre las necesidades turísticas y de ocio y las necesidades de la gente de Benidorm, con una regulación de espacios y de horarios. Esto también pasa por armonizar la escena urbana con actuaciones concretas, como la creación de una configuración estética de fachadas, que reglamente el uso y el abuso de carteles publicitarios, que regule qué elementos arquitectónicos pueden realzar o pueden afear la imagen de Benidorm, o que configure un mobiliario urbano homogéneo y duradero.

Por otra parte, Compromís per Benidorm también solicita que los elements urbanos faciliten la mobilidad a todo el mundo. Por lo tanto, necesitamos que todas las calles y parques de cualquier barrio de la ciudad estén acondicionados y sin ningún obstáculo para el paso de personas mayores y de personas con cualquier discapacidad motora. Y que zonas verdes tan emblemáticass como el Parque de l’Aigüera puedan recuperar el esplendor de otros tiempos. Con estas medidas, pretendemos renovar la cara de Benidorm y construir un verdadero urbanismo.