Josep Pascual: “Hem de dir prou front a la inacció de la Conselleria d’Educació i la passivitat de l’Ajuntament de Benidorm, corresponsables directes de la situació de deteriorament insostenible que pateix el centre educatiu ”.

La coalició política recentment constituïda a la ciutat de Benidorm, ha decidit donar suport manifest a totes les protestes que des de la comunitat educativa del Pere Maria Orts i Bosch s’han dut a terme en els darrers mesos. Cal recordar que, centenars d’alumnes i professors desenvolupen la seua tasca acadèmica diària entre obres inacabades i barracons que minven la qualitat educativa.

Segons paraules de Josep Pascual, “Estem assistint a una situació de deficiència i perillositat que contrasten amb la imatge grandiloqüent i moderna que les Administracions Públiques pretenen oferir de Benidorm. Aquest, és el clar exemple de la política fallida de la Generalitat, on s’han prioritzat més els grans saraus opulents i improductius que la vocació de servei públic inherent a tot Govern.”

En aquest sentit, la diputada de Compromís a les Corts Valencianes, Mireia Mollà, ha traslladat a instància de Compromís per Benidorm diverses preguntes parlamentàries per tal de conèixer la data en què el Consell té previst reprendre les obres de l’institut, obtenint un sospitós silenci per resposta.

Així mateix, des de Compromís per Benidorm critiquen la nul•la actitud reivindicativa del Govern Local i la connivència vergonyosa del PP de Benidorm; i en conseqüència els insten a prendre mesures conjuntes per tal de revertir aquest espectacle indigne, d’abandonament i deixadesa.

“Amb l’educació no es juga. Molts dels que hem estudiat al Pere Maria Orts i Bosch hem pogut comprovar l’aposta constant per l’educació pública, de qualitat i en valencià duta a terme per un personal docent excel•lent. Ni Benidorm ni els alumnes de l’Institut mereixen aquest menyspreu”. afirma Pascual.

Per últim, des de la Coalició animen a tota la ciutadania a assistir a la concentració reivindicativa convocada per al dimecres 20 de març, a les 18:00 a la Plaça de l’Ajuntament.

Benidorm, 18 de març de 2013